Litteraturscen Östergötland

Nytryckt - bokstavsträklossar mot blå bakgrund formar ordet PUBLISHED

Nytryckt

Har du skrivit en bok och gett ut den själv? Då kan du anordna ditt boksläpp på biblioteket med vår tjänst Nytryckt.

Vi ger dig lite hjälp på vägen med lanseringen. Vi upplåter en lokal till dig. Vi köper in ett exemplar av din bok så att den finns tillgänglig för alla på biblioteket. Vi bidrar också med lite marknadsföring.

Bjud in dina vänner för ett offentligt evenemang och vi ser till att andra biblioteksbesökare hittar dit.

Norrköpings Stadsbibliotek förbehåller sig rätten att säga nej till program med egenpublicerade böcker som strider mot bibliotekets uppdrag.

Välkommen!

 

Kontakt: Björn Jarl bjorn.jarl@norrkoping.se

 

Digitalt Nytyckt

På grund av rådande läge har vi inte haft några fysiska Nytryckt under en längre tid, men nu kan vi presentera ett författarsamtal med Göran Holm, tillsammans med bibliotekarien Maria här på webben och på vår youtube kanal. Vi diskuterar Göran Holms senaste roman En ensam nalle i rymden som kom ut 2020-10-12, via Ekström & Garay.

Göran pratar bland annat om skrivprocessen, tanken bakom bokens syfte och de insikter som kommit med skrivandet. Men han ger även råd till den som själv skriver och funderar på egenutgivning.

Innehållsbeskrivning:

Berättelsen tar sin början 1908, vi får följa en far, en son och en sonson i deras liv som utspelar sig med den växande staden Norrköping som fond. Här blandas relationer och vardagligheter med konspirationer, världskrig och frihetskrig i Finland. ”En ensam nalle i rymden” är en roman om kärlek och tillkortakommanden, om fattigdom, politik och om släktskap. 

Ekström & Garay

Litteraturscen Östergötland Loga

Program Litteraturscen Ö